Nepal werd Sierra-Leone

12 april 2024

In onze gemeente hebben we een enthousiaste jongere die altijd bereid is om de handen uit de mouwen te steken en ook best avontuurlijk is aangelegd. Volgend jaar (2024) hoopt zij op stap te gaan met World Servants. Het gaat om Eva van der Keur en we laten haar hier even zelf aan het woord.

"Sierraaaaaaah… Heb ik je aandacht? Ja? Fijn.
Ik geloof dat wij deze wereld allemaal op onze eigen manier een beetje beter kunnen maken. Daarom kan ik met heel veel enthousiasme zeggen dat ik dit jaar van plan was om mee te gaaan om precies dat te doen in Nepal. In Nepal waren er echter problemen met de aankoop van de grond, waardoor dat project helaas niet door kan gaan. Nu gaan wij dus naar Sierra-Leone om nieuwe klaslokalen te bouwen in Magbafth waar de leerlingen veilig zijn, zonder lekkage les krijgen en elke dag naar school kunnen.

Van deelnemers wordt verwacht dat zij zelf hun reisbijdrage (en als het kan nog wat meer) bij elkaar sparen door sponsoring, klusjes, verkoopacties en ga zo maar door.
Als je Eva wil sponsoren kan dat het beste via deze link.
Deze link hierboven brengt je op de website van World Servants. Het geld wat hier binnenkomt wordt automatisch gekoppeld aan het persoonlijke account van Eva.
Omdat World Servants een ANBI is zijn deze giften belasting-aftrekbaar.

Meer informatie over het project? Klik hier.

Copyright © Evangelische gemeente Krimpen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram