Tienergroep Evangelische Gemeente Krimpen

Voor tieners van 12 t/m 17 jaar

Tieners zijn super boeiend!

Na de basisschool breekt een hele nieuwe fase in het leven van kinderen aan (en hun ouders ;-)). Kinderen worden tieners. Ze ontwikkelen zich enorm snel: meisjes worden jonge vrouwen, jongens worden jonge mannen.

Tieners gaan op zoek naar hun identiteit en kunnen zich soms behoorlijk afzetten tegen het vertrouwde van thuis. En soms ook tegen het vertrouwde van ‘naar de kerk gaan’. Juist daarom hebben we in de EGK speciaal voor die boeiende tieners eigen(tijdse) Tienerdiensten elke 2de zondag van de maand. Elke 4de zaterdag van de maand een chill-avond in een super relaxte omgeving met fitness apparatuur, pool en pingpong tafels.

Jaarlijks hebben we vele uitjes zoals: strandwandelen / schaatsen / kampvuur stoken en zwemmen in het zwembad naar keuze !!

De tienerdiensten op de 2de zondag van de maand hebben een huiselijk karakter, we zitten daarom ook in de woonkamer van het zalencentrum van de Tuyter. We starten meestal na de zangdienst en lopen dan met z'n alle naar de woonkamer zaal. De ochtend bestaat uit gebed / praten over een onderwerp en een creatieve afsluiting. Uiteraard is er veel ruimte voor ontspanning, maar zeker ook de persoonlijke verhalen van de tieners. Er heerst een veilige omgeving voor alle tieners.

De tieners zijn de toekomst ! En daarom heel belangrijk. Wij als tienerleiders vinden dan ook het allerbelangrijkste dat er een saamhorigheid is met elkaar. Dat we God zoeken en veel leren over wat jezus doet in ons leven.

Iedereen van deze leeftijdsgroep is welkom, ook vrienden en vriendinnen...

Meer info: Kinder-tiener werk coördinator Marcel Breuker

Copyright © Evangelische gemeente Krimpen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram