In onze gemeente hebben we een enthousiaste jongere die altijd bereid is om de handen uit de mouwen te steken en ook best avontuurlijk is aangelegd. Volgend jaar (2024) hoopt zij op stap te gaan met World Servants. Het gaat om Eva van der Keur en we laten haar hier even zelf aan het woord.

"HYMALAYAAA… Heb ik je aandacht? Ja? Fijn.
Ik geloof dat wij deze wereld allemaal op onze eigen manier een beetje beter kunnen maken. Daarom kan ik met heel veel enthousiasme zeggen dat ik dit jaar mee ga om precies dat te doen in Nepal. Wij gaan daar meehelpen bij het bouwen van een school voor kinderen uit de laagste kaste die vaak niet tot andere scholen worden toegelaten."

Van deelnemers wordt verwacht dat zij zelf hun reisbijdrage (en als het kan nog wat meer) bij elkaar sparen door sponsoring, klusjes, verkoopacties en ga zo maar door.
Eén van die acties is een kerstkaartenactie. Je kunt de kerstkaarten hier bekijken.
De prijzen hiervoor zijn als volgt:
1 kaart voor €2,-
6 kaarten voor €10,-
10 kaarten voor €15,-
Design laten maken voor €10,-
Je mag de designs zelf kiezen en combineren. Als je graag kaarten wilt kopen kan dat via deze link.
Als je Eva 'gewoon' wil sponsoren kan dat het beste via deze link.
Beide links hierboven brengen je op de website van World Servants. Het geld wat hier binnenkomt wordt automatisch gekoppeld aan het persoonlijke account van Eva.
Omdat World Servants een ANBI is zijn deze giften belasting-aftrekbaar.

Meer informatie over het project? Klik hier.

Copyright © Evangelische gemeente Krimpen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram