Mondkapjesplicht

6 november 2021

Per 6/11 is de Tuyter aangewezen voor toegangscontrole. Omdat we vinden dat de kerk een open plaats moet zijn waar iedereen welkom is ongeacht vaccinatiestatus, hebben we overleg gehad met de Tuyter.

De Tuyter is akkoord om de kerk uit te zonderen van het coronapaspoort.
Wel werden we erop gewezen dat een openbare ruimte waar geen coronapaspoort verplicht is, wel een mondkapjesplicht heeft. Dit houdt in dat we, net zoals voor de zomer, in de hal van de Tuyter en voor een bezoek aan het toilet een mondkapje moeten dragen. Laten we dit alsjeblieft allemaal zonder mopperen doen, want het is op dit moment de enige manier waarop we zonder coronapaspoort in de Tuyter kunnen samenkomen.

Wellicht ten overvloede: in de grote zaal en kinderdienstruimten geldt deze mondkapjesplicht niet. Wanneer je je hier prettiger bij voelt staat het uiteraard altijd vrij om een mondkapje te dragen.

De stoelen moet iedereen weer zelf neerzetten en na afloop weer gereinigd terugzetten op de daartoe bestemde kar(ren). Houd hierbij ook rekening met de anderhalve meter afstand tussen de gezinnen en personen.

Koffie en thee zullen geschonken (en gedronken) worden op dezelfde manier als voorgaande weken, dus in de grote zaal en niet in de hal.

Copyright © Evangelische gemeente Krimpen
Website en hosting door Click Active Internet en Media
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram