Coming Home! Wordt vriend!

23 juli 2023

Graag willen wij jullie aandacht vragen voor een belangrijk initiatief waar wij nauw bij betrokken Zijn, namelijk het werk van Stichting Coming Home, een organisatie die zich inzet voor de allerarmsten in Roemenië.

De missie van Coming Home is om de vicieuze cirkel van armoede te doorbreken door middel van educatie voor Roma kinderen. Door hen de mogelijkheid te bieden om onderwijs te volgen, willen we hen helpen om een betere toekomst op te bouwen. We weten dat onderwijs belangrijk is en dat het impact heeft in het leven van deze kinderen.

Daarnaast zorgt Coming Home ook voor het levensonderhoud van Daan en Debora de Groot, een echtpaar dat al meer dan 15 jaar in Roemenië woont. Debora heeft haar roots in de Evangelische Gemeente Krimpen. Voor Daan is dat de Rehobothkerk. Daan en Debora geven leiding aan ons project, zijn nauw betrokken bij verschillende missionaire en hulpverleningsinitiatieven en hebben hun leven gewijd aan het helpen van de lokale gemeenschappen.

Om het werk voort te kunnen zetten en de projecten te blijven ondersteunen, is jullie hulp hard nodig. Daarom wil ik jullie vragen om vriend van Stichting Coming Home te worden voor slechts €6 per maand. Dit kan online gedaan worden via https://www.stichtingcominghome.nl/vriend/. Met jouw hulp kunnen we ervoor zorgen dat Roma kinderen toegang krijgen tot onderwijs en kunnen we blijven bijdragen aan het verbeteren van de levensomstandigheden van de allerarmsten in de Roemeense samenleving.

Om meer te weten te komen over onze stichting en hoe je kunt helpen, nodig ik jullie van harte uit voor een informatieavond op 24 augustus. Deze avond zal plaatsvinden in de Rehobothkerk, Landerijen 1, Krimpen aan de IJssel en begint om 19.30 uur. Tijdens de avond zullen we meer vertellen over onze projecten, de impact die we hebben gehad en hoe jullie kunnen bijdragen. Als je wilt komen kun je je opgeven op het formulier op deze pagina: https://www.stichtingcominghome.nl/coming-home-avond-24-augustus-2023/

Dank jullie wel voor jullie tijd en overweging. Wij zien ernaar uit om jullie te zien op de informatieavond en om samen ons steentje bij te dragen aan het werk van de stichting. 

Copyright © Evangelische gemeente Krimpen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram