In 2022 bestaat de Evangelische Gemeente Krimpen 25 jaar!

Dat is natuurlijk iets om niet zo maar voorbij te laten gaan. Feestje! Zondag 2 januari hebben wij dit al een beetje gevierd met wat lekkers bij de koffie en een korte terugblik op de begintijd van de gemeente. Uiteraard zullen er meer bijzondere activiteiten worden ontplooid, zoals een reünie met oud leden en bezoekers, een gemeenteweekeinde in Amerongen vlak voor de zomer, een (benefiet) concert half oktober met bekende zangers uit evangelisch Nederland en een 'Johannes de Heer' avond in november. Houdt deze website in de gaten voor verder nieuws.

De reünie voor oud leden en bezoekers heeft inmiddels plaatsgevonden. Er zijn foto en video opnames gemaakt. Was je één van de genodigden, (ook als je niet geweest bent) dan kan je een link aanvragen naar deze opnames. Stuur daarvoor even een mailtje naar info@egkrimpen.nl, dan hebben we gelijk het goede e-mailadres om de link naartoe te sturen.

Copyright © Evangelische gemeente Krimpen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram